Creature Simulation from Hollywood to Barcelona | Ziva Dynamics & El Ranchito

 

Descobreix com els estudis de VFX i animació de tot el món treballen amb la tecnologia de simulació Ziva Dynamics. El 6 de desembre, Andy van Straten, Ziva Senior Creature TD i Javier Mansilla, de El Ranchito, s’uniran per mostrar les eines més importants del sector i els impressionants resultats obtinguts. El públic s’entretindrà amb desglossaments de personatges mai vistos, una demostració en directe i un avançament les properes eines Ziva.
Data: 6 de desembre, 2019, divendres
Hora: 15:30-16:30
Lloc: Auditori
Idioma: English

 

Ziva VFX is the industry’s leading character simulation software. The advance and intuitive software lets users rapidly simulate soft-tissue materials and embed real-world physics into every creation. By mirroring the fundamental properties of nature, users achieve CG characters that move, flex, and jiggle the way audiences expect. This approach significantly reduces any need for artisan shot sculpting or corrective shapes and, instead, leverages the prevailing simulation method from engineering and science to achieve high-performance dynamics, right out-of-the-box.

Ziva VFX is currently being used by over 200 of the top VFX studios, creative boutiques, and academic institutions in the world. A few of our top customers include: MPC, DNEG, Scanline VFX, Pixomondo, MPC, Image Engine, Rising Sun Pictures, Framestore, and Sony Pictures Imageworks.

 

El Ranchito és una companyia espanyola d’efectes visuals per al cinema, la televisió i la publicitat. Creada el 2004, ha participat en la postproducció de méss de cent spots i més de cent pel.lícules i sèries de televisió, moltes per al mercat internacional.

La força laboral de El Ranchito està formada per 150 professionals amb una gran experiència, apasionats de la seva feina i reconeguts pel seu talent tant dins com fora de les nostres fronteres. L’equip de El Ranchito ha creat els efectes digitals de produccions com Agora, d’Alejandro Amenábar, Lo imposible i Un monstruo viene a verme, de J. Bayona, i de sèries de televisió com Juego de tronos, per la que han fet memorables sequències.

El treball de El Ranchito ha estat recoengut amb vuit Goyas en l’apartat de millors efectes especials, amb cinc VES (Visual Effects Society Awards) per Juego de tronos i Lo imposible,  amb tres Gaudí i un Emmy i un HPA (Hollywood Professional Association) Award als millors efectes visuals per Juego de Tronos.

 

Contacta amb nosaltres

Ara mateix no estem disponibles. Però ens pots enviar un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt