FRASEADO, el arma secreta del acting con Pablo Navarro

Pablo explicarà els procesos per trobar l’opció més sincera en una escena d’actuació, fent també una diferenciació entre un actor i un animador.
Data:  Dissabte 7 de desembre, 2019
Hora: 11:00-12:00
Lloc: Auditori
Idioma: castellà

Pablo Navarro és director de animació, director i animador sènior de personatges. Va començar la seva carrera molt jove (19), com autodidacta. Professionalment, el seu primer treball d’animació va ser tintat, i poc a poc va passar per diferents llocs dins una producción, fins a convertir-se en animador lead i director d’animació.

Pablo aborda l’animació des de dos costats diferents, un molt tècnic, on tots els principis s’uneixen per ajudar en la creació del moviment, i un altre que involucra l’actuació i la psicologia. Com diu Pablo  “hem de manipular la ment de l’espectador per a que sentin el que volem que sentin en un moment determinat”.

Ha treballat en molts llargmetratges, principalment a Europa i Nord Amèrica, com animador de personatges sènior i director d’animació. Els més rellevants són Klaus, Middle School worst days of my life, El Cid the Legend, Nocturna, Asterix and the Vikings, Planet 51, Donkey-xote, The Congress, entre molts altres sumant quasi una vintena de pel.lícules.

També ha treballat en molts anuncis i curtmetrages.Ha participat en un llibre d’animació, titulat Animation Insiders.

Ha donat conferències sobre acting per animació a  USA, Canadà, Ecuador, Colombia, España, Argentina, França,  ensenya bases de l’animació a l’escola Joso de Barcelona, i Interpretació per animació a la Universitat Politècnica de València.
Pablo està desenvolupant el seu propi projecte de llarmetratge d’animació, a partir d’una idea original creada per ell i escrivint un manual sobre locomoció animal per animadors. El futur ofereix tot el que una ment inquieta pugui imaginar.

Contacta amb nosaltres

Ara mateix no estem disponibles. Però ens pots enviar un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt