Coneix b’Ars

b’Ars, Barcelona International Arts & VFX Fair, és una fira de VFX i cinema altament especialitzada que vol donar a la indústria del VFX un nou enfocament reunint el talent creatiu de la indústria d’una manera divertida i lúdica.
VFX, animació, videojocs, produccions de TV, VR …: tots els aspectes de la producció de contingut digital estan en plena expansió i les edicions anteriors de b’Ars en confirmen la seva presència com a punt de trobada per al públic en general, estudiants i professionals.

b'Ars 2019

2019

b'Ars 2018

2018

b'Ars 2017

2017

b'Ars 2016

2016

b'ars 2015

2015

b'Ars 2014

2014

Estem orgullosos de dir que les edicions de b’Ars han superat les expectatives de tothom i ara sentim la pressió (positiva) de continuar amb la qualitat dels ponents i respondre a l’entusiasme creixent del nostre sector.

Amb b’Ars, volem mostrar als talents del disseny, les belles arts i la programació que hi ha una possible carrera en un camp fascinant, en constant creixement. VFX, animació, CGI, videojocs, multimèdia, cartografia digital, realitat virtual, aplicacions: tots comparteixen els mateixos principis bàsics: una mesura igual d’art i tecnologia. També comparteixen les mateixes etapes: art conceptual, projecte tècnic, animació, renderització.

En aquestes vuit edicions, hem comptat amb talents de PIXAR, ILM, DISNEY, GRANGEL Studios i de tots els grans noms del negoci, com John Knoll, Richard Williams, Ryan Church (StarWars, Star Trek), Colin Doncaster (Lord of the Rings) , Avatar), Adam Valdez (El Llibre de la Selva), Christian Alzmann (Star Wars), amb conferències que han tractat videojocs, animació, VFX en tots els seus aspectes: des de la creació artística i el disseny fins a la seva implementació tècnica.

Com a part del nostre esforç, hem millorat la fira d’ocupació de b’Ars, on comptem amb una impressionant participació d’empreses, convertint-la en una de les més grans d’Europa, creant un pont entre el talent local i les empreses més grans i amb més èxit del món.

En definitiva, b’Ars intenta establir-se a Barcelona ​com un dels millors punts de trobada d’Animació i VFX del món.

Board of Directors

Felix Balbas, l’actual Director de b’Ars; conjuntament amb la International board of directors programa les activitats i conferències de cada edició. L’equip està format per productors i professionals del món dels efectes visuals i del cinema.

FELIX BALBAS

FELIX BALBAS

B’ARS FOUNDER AND DIRECTOR CEO OF MINIMOVFX DIRECTOR AT LA SALLE ANIMATION AND VFX DEGREE

MARJOLAINE TREMBLAY

MARJOLAINE TREMBLAY

CREATIVE DIRECTOR AND VFX PRODUCER AT RODEO FX

ROBIN SAXEN

ROBIN SAXEN

VFX PRODUCER

DAVID SHORT

DAVID SHORT

CREATURE SPECIALIST

CHRISTIAN KAESTNER

CHRISTIAN KAESTNER

VFX SUPERVISOR

COLIN DONCASTER

COLIN DONCASTER

HEAD OF I&D AT PEREGRINE LABS

Event Search: