Hampa Studio

Oportunitats per a tots els perfils: Rig, Modelado, Texturas

Sobre l’empresa:

Hampa Studio és un estudi i productora d’animació. Produïm els nostres propis projectes o Co-produïm amb altres productores projectes aliens, sempre que les històries ens agradin. Amb aquesta mateixa filosofia donem serveis de producció d´animació per a Agències de Publicitat, Companyies i Productores.

Hampa Studio es va establir oficialment com un estudi d’animació des del 2006, però la nostra història realment va començar el 1997 quan vam néixer com un estudi de multimèdia i il·lustració. Hampa treballa amb empreses, agències, estudis i organitzacions de tot el món per crear art complet, solucions d’animació i producció per satisfer les vostres necessitats. Els nostres projectes personalitzats es creen des de zero per maximitzar la rellevància i la facilitat d’ús per als usuaris alhora que es veuen genials.

Després del procés de desenvolupament, el nostre equip s’assegura que tot continuï funcionant amb els estàndards més alts. Treballem per crear un producte del qual tant nosaltres com els nostres clients puguem estar orgullosos i sobresortir més enllà de les vostres pròpies expectatives, això ens permet assumir el procés complet d’una sol·licitud de creació d’animació des de la idea directament a les pantalles.

Hampa Studio pot adaptar-se ràpidament als desafiaments del mercat actual, centrant-se en la qualitat i l’aplicació de noves tecnologies, com ara 3D estereoscòpic, interactivitat, realitat augmentada, aplicacions…etc.

Us atendrà Yoel Smedema

Oportunitats per a tots els perfils: Rig, Modelado, Texturas
Detalls
Comparteix aquest esdeveniment