Lighthouse Studios

Oportunitats per Estudiants i Professionals: Experienced Toon Boom 2D Animators, FX Artist i Comp Artist.

Sobre l’empresa

El nostre equip a Lighthouse Studios és divers i en constant creixement. Hem creat un ambient comunitari a casa nostra, a Kilkenny, on la feina i el joc s’uneixen. En tan sols dos anys, Lighthouse Studios s’ha convertit en un estudi d’animació molt desitjat, en col·laboració amb emissores de classe mundial per crear animacions d’alta qualitat per a públic infantil, familiar i adult de tot el món. Amb una equip divers i internacional d’artistes amb talent, Lighthouse ofereix serveis de producció de punta a punta, des del desenvolupament fins a la composició i la fotografia final, passant pel disseny i l’animació. Valorem el nostre equip per sobre de tot i ens esforcem per crear una atmosfera comunitària on el treball i el joc s’uneixin.

Treballar a Lighthouse significa que us dediqueu a la nostra causa compartida de produir contingut animat de la màxima qualitat possible per a un públic global. Això vol dir que podeu estar segur que els projectes en què treballeu a Lighthouse seran dels que us podreu sentir orgullosos.

Treballar a Lighthouse us donarà l’oportunitat d’aprendre no només d’alguns dels individus amb més talent de la indústria, sinó també de descobrir noves cultures i noves formes de treballar. A més d’aprendre dels vostres col·legues, també teniu l’oportunitat de participar en el nostre programa d’aprenentatge i desenvolupament intern, de manera que podeu estar segur que el vostre temps a Lighthouse us serà beneficiós no només ara, sinó en els propers anys.

Oportunitats per Estudiants i Professionals: Experienced Toon Boom 2D Animators, FX Artist i Comp Artist.
Event Details