Mago Production

Oportunitats per Estudiants i Professionals: Il·lustradors, Concept Artists, Rigger personajes 2D (ideal amb Toonboom), Layout animació, Technical Director (pipeline 2D). Busquem un professional que pugui encarregar-se de l’art d’una pel·lícula d’animació 3D, algú creatiu que pugui desenvolupar concepts, personatges i fons. Estudiant per a Edició/Muntatge d’Animàtiques.

Sobre l’empresa

Mago Production va ser fundada a principis de l’any 2002 a Barcelona. El nostre equip està format per artistes, dissenyadors, escriptors i tècnics de diferents cultures que treballen junts en l’elaboració de continguts d’animació del més alt nivell.
Mago Production té una àmplia experiència de gairebé dues dècades creant sèries, pel·lícules i curtmetratges d’alta qualitat, a més d’especialitzar-se en el doblatge de sèries i pel·lícules animades en diferents idiomes.

Oportunitats per Estudiants i Professionals: Il·lustradors, Concept Artists, Rigger personajes 2D (ideal amb Toonboom), Layout animació i Technical Director (pipeline 2D). Busquem un professional que pugui encarregar-se de l’art d’una pel·lícula d’animació 3D, algú creatiu que pugui desenvolupar concepts, personatges i fons. Estudiant per a Edició/Muntatge d’Animàtiques.
Event Details