Proof-Inc

Oberts a qualsevol tipus de professionals

Sobre l’empresa:

Veure és més que creure. Veure facilita la comunicació. Incita a una millor presa de decisions. Dóna el poder d’anticipar-se i resoldre problemes abans que s’aixequin el cap lleig.

Fundada l’any 2002 per Ron Frankel, Proof es dedica a oferir serveis de visualització de la més alta qualitat per a les indústries del cinema i l’entreteniment immersiu. Des dels primers dies de desenvolupament fins a les últimes hores de lliurament, els nostres talentosos artistes ajuden els clients a explicar les seves històries i realitzar les seves visions. Ho fem combinant la nostra experiència en narració visual amb els nostres anys d’experiència treballant al costat d’alguns dels millors talents del món de l’entreteniment, l’art i l’arquitectura.

Tant si es tracta d’una pel·lícula important, d’una instal·lació multimèdia a gran escala, d’un anunci o d’un concert, la nostra barreja equilibrada d’art visual i habilitat tècnica garanteix que el nostre treball sigui tan precís com evocador. Veure és més que creure. Veure és la Prova.

Us atendrà Benjamin Riehl

Oberts a qualsevol tipus de professionals
Detalls
Comparteix aquest esdeveniment