Adam Valdez

Amb més de 25 anys d’experiència treballant entre bastidors en grans pel·lícules, Adam Valdez és un dels artistes d’efectes visuals amb més experiència i talent de MPC.
Adam va començar la seva carrera a Tippett Studio, on va treballar com a animador a l’emblemàtic Jurassic Park de Spielberg, Fabricant de miniatures a Robocop 2, Animador a Dragonheart i Animador de personatges principals a Starship Troopers. Després de dos anys al nou grup d’efectes visuals de Pacific Data Images, Adam es va traslladar a Weta Digital per crear departaments d’animació, multitud, captura de moviment i aparells, i va ser supervisor d’animació a El Senyor dels Anells: La Comunitat de l’Anell i el Senyor dels Anells: Les Dues Torres. Adam es va unir a MPC el 2003 com a Feature Film VFX Supervisor and Animation Director, dirigint equips en pel·lícules de gran perfil com AVP: Alien Vs Predator, 10.000 aC, The Wolfman, The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader, World War Z i Maleficent. Durant els darrers 2 anys, Adam ha estat treballant amb el director Jon Favreau i el supervisor de Production VFX, Rob Legato, donant vida al remake de The Jungle Book de Disney.

Speaker Details
    Events of the Speaker
    You might also love these events.
    DESTACAT
    27/11/2020
    Alguna vegada has volgut ser una mosca a la paret escoltant un grup d’amics, tots ells artistes de CG experimentats, que reviuen les seves experiències en una de les pel·lícules...