Adam Valdez

Amb més de 25 anys d’experiència treballant entre bastidors en grans pel·lícules, Adam Valdez és un dels artistes d’efectes visuals amb més experiència i talent de MPC.
Adam va començar la seva carrera a Tippett Studio, on va treballar com a animador a l’emblemàtic Jurassic Park de Spielberg, Fabricant de miniatures a Robocop 2, Animador a Dragonheart i Animador de personatges principals a Starship Troopers. Després de dos anys al nou grup d’efectes visuals de Pacific Data Images, Adam es va traslladar a Weta Digital per crear departaments d’animació, multitud, captura de moviment i aparells, i va ser supervisor d’animació a El Senyor dels Anells: La Comunitat de l’Anell i el Senyor dels Anells: Les Dues Torres. Adam es va unir a MPC el 2003 com a Feature Film VFX Supervisor and Animation Director, dirigint equips en pel·lícules de gran perfil com AVP: Alien Vs Predator, 10.000 aC, The Wolfman, The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader, World War Z i Maleficent. Durant els darrers 2 anys, Adam ha estat treballant amb el director Jon Favreau i el supervisor de Production VFX, Rob Legato, donant vida al remake de The Jungle Book de Disney.

Detalls de l'Speaker
  Comparteix aquest speaker
  Esdeveniments de l'Speaker
  Probablement t'agradaran aquests esdeveniments
  DESTACAT
  27/11/2020
  Alguna vegada has volgut ser una mosca a la paret escoltant un grup d’amics, tots ells artistes de CG experimentats, que reviuen les seves experiències en una de les pel·lícules...