Alex Webster

Alex Webster va començar la seva carrera el 1997 a la producció d’anuncis d’acció en directe abans de passar a VFX a MPC. Després d’un ascens de cinc anys a les files de producció a MPC London, van seguir fent encanteris al plató i en animació abans de passar a The Mill, on va establir la naixent Divisió de Continguts de la companyia, que es va convertir posteriorment en Mill +.
Després es va unir a l’estudi d’animació guanyador de l’Oscar Passion Pictures com a director general, supervisant els estudis de la companyia a Londres i Nova York i diversos projectes guardonats en publicitat, cinema i immersió. Va seguir a l’Electric Theatre Collective de Londres, on va fundar Friends Electric, la companyia de producció i consultoria creativa de disseny, interactiu i animació de la companyia.
Després d’una estada de sis mesos per passar el temps que necessitava amb la seva soferta esposa i filles, Alex va tornar a la indústria com a MD de The Third Floor London, el preeminent estudi de visualització propietat conjunta de The Third Floor Inc i Framestore. Després d’uns 12 mesos d’èxit, una decisió estratègica per dissoldre l’empresa conjunta va fer que Alex es traslladés a Framestore a temps complet per construir Framestore Pre-production Services (FPS), la divisió de serveis de preproducció de la companyia que contempla serveis creatius, inclosos previs, techvis, postvis i producció virtual integrada a l’ecosistema creatiu de Framestore.
Durant els primers sis mesos de FPS, l’equip ha estat guardonat amb diversos projectes cinematogràfics i episòdics per a clients com Marvel, Disney, Warner Bros i Netflix, entre d’altres.

Speaker Details
    Events of the Speaker
    You might also love these events.
    27/11/2020
    Des de les nocions d’escoltisme virtual fins a allò que s’està anomenant ‘Safety Viz’ (planificar com minimitzar el risc al plató), passant per dobles digitals i pantalles LED, sembla que...