Belli Ramírez

Belli Ramírez, és una referent de la direcció de producció en projectes d’animació a Espanya. Belli compta amb més de 25 anys d’experiència gestionant pel·lícules i sèries de televisió.
Ha tingut l’oportunitat d’ampliar la seva experiència treballant per a un gran nombre de productores d’animació, de les quals cal destacar la guanyadora d’un Oscar Animal Logic a Sydney, Austràlia, Ilion Animation Studios, on va exercir com Cap de la Unitat de Producció a la pel·lícula Planet 51 i com Cap de Producció a la primera i quarta temporada de Pocoyo, una de les sèries de tv més reconegudes internacionalment.
En l’actualitat Belli és fundadora i consultora a Mr. Cohl, on col·labora en el desenvolupament de projectes d’animació. Són diversos els clients per als quals sol treballar, entre ells: Zinkia, Hampa, Blue Dream studios, El Señor Studio, Ánima Kitchen, Ánima studios, MediaPro, Grup Caribe, Fernando Trueba PC, WarnerBros. 3D Wire, UPV, U-Tad, Lightbox Academy i L’Idem entre d’altres. Compagina la consultoria, la direcció de producció i la formació.

Speaker Details
Events of the Speaker
You might also love these events.
28/11/2020
La gestió de projectes requereix les següents fases: iniciació, planificació, execució, control i tancament. Sense una data de finalització, els objectius proposats poden perillar, per la qual cosa és molt...