Deneb Sabater

Deneb Sabater Ventura, des de l’àrea del broadcast, fa el salt a el sector de l’animació en un entranyable estudi d’animació a València, Hampa Studio a 2008. Des de llavors ha desenvolupat la seva carrera professional en aquest sector a nivell internacional.

Comença amb el curtmetratge d’animació 2D “Margarita, una aventura mágica”, on a més realitza petits projectes publicitaris, pilots de sèries de televisió juntament amb la producció de la sèrie preschool “Shadownsters” de Hampa Studio. També participa en la producció de la sèrie de televisió coneguda a nivell internacional “Talking Tom and Friends” de Arx Anima. En la seva trajectòria intercala algun projecte de serious game amb diferents metodologies de treball.

La seva carrera es desenvolupa en el departament de producció gestionant tot tipus de projectes per a sèries de televisió, videojocs, publicitat i cinema.

Pel que fa a projectes cinematogràfics, ha realitzat la producció de “Deep” de The Thinklab. I com Production Manager en el projecte “Klaus” per Netflix de The Spa Studios.

Speaker Details
Events of the Speaker
You might also love these events.
DESTACAT
28/11/2020
Les dones segueixen tenint poca o nul·la representació en llocs directius i de lideratge en el sector de l’animació. L’associació de Dones en la Indústria de l’Animació (MIA) presenta el...