Ferran Piquer

L’any 2002, i després de 10 anys treballant com a dissenyador de gràfics de moviment per a TV i director de publicitat, inicia la seva carrera a la indústria del VFX, amb projectes com «Hable con ella» i «Guerreros».

Des de llavors ha participat en més de 80 projectes com a compositor de VFX i com a dissenyador i supervisor de VFX a la indústria del cinema i la televisió.

El 2007 va ser nominat per primera vegada als Premis Goya de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya, en la categoria de Millor Efecte Especial (digital) pel seu treball a la pel·lícula «Salvador (Puig Antich)».

També va ser nominat a la mateixa categoria:
El 2009 per «Camino»
El 2013 per «Blancanieves»
El 2015 per «Torrente 5».

Després de diversos anys d’estar nominat, el 2011 aconsegueix per fi que es reconegui un dels seus esforços en guanyar el premi Goya als Millors Efectes Especials per la pel·lícula «Balada Triste de Trompeta».

El 2015 va tornar a repetir aquesta gran gesta i una vegada més va guanyar el premi Goya als Millors Efectes Especials per la pel·lícula «Las Brujas de Zugarramurdi».

DarePlanet Logo
Detalls de l'Speaker
    Comparteix aquest speaker
    Esdeveniments de l'Speaker
    Probablement t'agradaran aquests esdeveniments
    20/11/2021
    En aquesta xerrada, Ferran Piquer, VFX supervisor, ens explicarà tot allò relacionat amb el disseny, rodatge, animació i execució de VFX per a la creació de monstres a la sèrie...