George Murphy

George Murphy és supervisor VFX guanyador dels premis Oscar, BAFTA i Emmy al DNEG. Recentment ha completat la feina com a supervisor de producció VFX en una adaptació cinematogràfica de ‘Death on the Nile’ d’Agatha Christie per al director Kenneth Branagh.
Amb una carrera de més de trenta anys, George té una àmplia experiència en accions en viu, efectes físics i digitals. Utilitzant una barreja única d’habilitats creatives, tècniques i de gestió, és expert en la resolució de reptes visuals per a projectes de cinema, televisió i mitjans digitals. Està especialitzat en reunir diversos elements visuals, convertint-los en imatges versemblants de la realitat i la fantasia que siguin fidels a l’estil triat de la història.
George està particularment interessat en la intersecció de la creativitat, la narració i la innovació i com les tecnologies emergents (com ara AR i VR) reinventen la producció cinematogràfica, cosa que condueix a avenços innovadors en la producció virtual. Aquesta revolució en les tècniques de producció es pot veure a l’obra de George com a supervisor general de VFX en el remake del clàssic de 1974 de Kenneth Branagh, ‘Murder on The Orient Express’, en què es va construir un entorn totalment immersiu per als actors. La producció va construir una paret LED d’alta definició envoltant de 26’ d’alçada per 240’ de llargada, construïda al voltant del conjunt de trens, que és l’entorn millorat més gran mai desplegat per a una pel·lícula.
Al llarg dels anys, George ha estat àmpliament reconegut per la seva contribució a la indústria. Va guanyar un premi de l’Acadèmia i un BAFTA als millors efectes visuals pel seu treball a ‘Forrest Gump’, un Emmy per ‘Black Sails’ (temporada 1) i va ser nominat al premi VES per ‘Matrix Revolutions’. Com a fotògraf professional consolidat i artista d’efectes digitals comercials, George va entrar al món del llargmetratge com a Senior Composite Designer treballant a ‘Hook’ el 1991, una pel·lícula que va marcar l’inici de la composició realment digital.

Detalls de l'Speaker
    Comparteix aquest speaker
    Esdeveniments de l'Speaker
    Probablement t'agradaran aquests esdeveniments
    27/11/2020
    Des de les nocions d’escoltisme virtual fins a allò que s’està anomenant ‘Safety Viz’ (planificar com minimitzar el risc al plató), passant per dobles digitals i pantalles LED, sembla que...