Ivan Moran

Ivan va començar la seva carrera en publicitat i disseny de retransmissions abans de passar a la composició de llargmetratges, treballant en èxits com The Matrix Reloaded i les escenes èpiques de batalla de El Senyor dels Anells. Es va incorporar a Framestore el 2004, donant les seves habilitats a projectes com El Cavaller Fosc de Christopher Nolan i dos títols d’Alfonso Cuarón: Harry Potter i el presoner d’Azkaban i Children of Men, on va ser el compositor principal del famós tret de naixement. Com a supervisor de composició, va desenvolupar les eines de composició per a la seqüència submarina de Harry Potter i el Calze de Foc i els óssos polars guanyadors de l’Oscar de La Brúixola Daurada.

El 2009 Ivan es va traslladar a Nova York per dirigir la divisió de cinema de Framestore, treballant al costat dels germans Coen, Ben Stiller, Phillip Noyce, Roger Michell, David Chase i Alfonso Cuarón. Posteriorment, es va traslladar al nou estudi de Montreal de Framestore, treballant com a supervisor de VFX a Dracula Untold, The Legend of Tarzan, Mowgli d’Andy Serkis i Arrival, nominat al BAFTA, on va ajudar al director Denis Villeneuve a crear el final fascinant de la pel·lícula. Ara treballant des de l’ocupat estudi de Framestore a Los Angeles com a director creatiu, el paper més recent d’Ivan ha estat el de supervisor VFX per a Project Power de Netflix. Aquest projecte d’alt perfil el va veure treballar estretament amb els directors Henry Joost i Ariel Schulman, aportant la seva experiència, creativitat i estil a tot, des del disseny de personatges i VFX, a més d’una aplicació innovadora de la tecnologia LED Framestore pionera amb Gravity.

Speaker Details
Events of the Speaker
You might also love these events.
28/11/2020
En aquesta sessió sobre els VFX darrere de Project Power, el director creatiu i supervisor dels VFX, Ivan Moran, revela el seu procés creatiu des de l’art conceptual inicial fins...