Jason Schleifer

Jason Schleifer (nascut el 3 d’abril de 1973) és un animador, director tècnic de personatges i empresari nord-americà. Schleifer va començar la seva carrera a Alias ​​/ Wavefront, on va ser especialista en productes durant el desenvolupament de Maya. La seva experiència tècnica en la manipulació de personatges el va portar a treballar com a director tècnic de personatges i, finalment, a animar a Weta Digital, on va ajudar a crear i animar el personatge, la trilogia Gollum per al Senyor dels Anells. El 2003 Schleifer es va traslladar de nou als Estats Units per treballar a PDI / DreamWorks a Redwood City, CA, on es va convertir en cap d’animació de personatges i va treballar en llargmetratges com Madagascar, Over the Hedge, Megamind i Mr. Peabody & Sherman.
Jason Schleifer té un B.A. en High Honors per la Universitat de Califòrnia, Santa Bàrbara. També va rebre un Doctorat Honoris Causa en animació al Digital Media Arts College de Boca Raton, Florida.
El 2014 Schleifer va cofundar Nimble Collective amb els antics alumnes de DreamWorks Rex Grignon, Bruce Wilson i Scott LaFleur.

Actualment director creatiu principal a Amazon Web Services (AWS).

Detalls de l'Speaker
  Comparteix aquest speaker
  Esdeveniments de l'Speaker
  Probablement t'agradaran aquests esdeveniments
  DESTACAT
  27/11/2020
  Alguna vegada has volgut ser una mosca a la paret escoltant un grup d’amics, tots ells artistes de CG experimentats, que reviuen les seves experiències en una de les pel·lícules...