Randall Cook

A proposta del director d’animació Bob Clampett, el 1975 Cook va sol·licitar i va ser admès al programa d’entrenament d’animació als estudis Walt Disney, on va estudiar amb Eric Larson. El seu interès per la producció d’accions en directe va portar a la seva assignació com a home gag / artista de guions en la seva primera pel·lícula, “Herbie Goes To Monte Carlo”.
Les habilitats de Cook com a animador i escultor van portar a treballar amb David Allen i Jim Danforth, en pel·lícules com “Caveman” i “Q”, així com temporades en solitari com a supervisor d’efectes visuals en pel·lícules com “The Gate” i “I, Madman “.
Adonant-se dels avantatges de l’animació per ordinador a principis dels 90, va supervisar l’animació en diverses funcions de baix pressupost (com “Demon In The Bottle” i “Redline”), abans que Peter Jackson li demanés que actués com a director d’animació a la sèrie de “El Senyor dels Anells”.

Speaker Details
    Events of the Speaker
    You might also love these events.
    DESTACAT
    27/11/2020
    Alguna vegada has volgut ser una mosca a la paret escoltant un grup d’amics, tots ells artistes de CG experimentats, que reviuen les seves experiències en una de les pel·lícules...