Saint Walker

Saint John Walker és subdegà d’Escape Studios, la principal institució de formació de la indústria de videojocs, animació i videojocs al cor de Londres que ofereix cursos de pregrau, postgrau i cursos curts amb una impressionant llista de socis de la indústria a bord.
Saint és l’autor del Core Skills of VFX Handbook, ara un estàndard de la indústria, i ha dissenyat i dirigit cursos de VFX a tot el Regne Unit. També és coordinador del panell de la indústria del London International Animation Festival, així com membre de la Royal Society of Arts. A Escape ha presidit taules rodones per al festival anual VFX i ha participat en moltes activitats d’Access:VFX en línia i en persona, així com recentment ha entrevistat Peter Ramsey, codirector de Spider-Man: Into the Spider-Verse, per a la conferència View del 2020.

Escape Studios Logo

Detalls de l'Speaker
    Comparteix aquest speaker
    Esdeveniments de l'Speaker
    Probablement t'agradaran aquests esdeveniments
    27/11/2020
    Des de les nocions d’escoltisme virtual fins a allò que s’està anomenant ‘Safety Viz’ (planificar com minimitzar el risc al plató), passant per dobles digitals i pantalles LED, sembla que...