Virginie Bourdin

Virginie és la directora creativa de la companyia Art of Direction especialitzada en desenvolupament visual per a la preproducció de pel·lícules. Una companyia que ha completat amb èxit produccions importants com Captain Marvel, Jurassic world 2 i Assassins Creed, entre altres projectes d’entreteniment visual.

Reuneix grups d’artistes internacionals a mida, creant un art virtual híbrid flexible i en un departament d’art de localització capaç de respondre a les produccions de gamma alta més exigents. Això li permet satisfer una curiositat insaciable per la novetat, els processos creatius i el seu amor pel disseny de contes. Actualment, Art of Direction crea activament pel·lícules i animacions originals de Netflix des que va obrir aquest any una oficina d’estudi a Barcelona.

En el passat, Virginie ha estat la directora d’art MPC VFX durant gairebé deu anys i ha convertit l’artista conceptual VFX en un lloc de treball oficial a Londres. Va treballar durant més de 30 pel·lícules amb artistes conceptuals i artistes de VFX des del pitch fins a la postproducció.

Speaker Details
Events of the Speaker
You might also love these events.
DESTACAT
28/11/2020
Les dones segueixen tenint poca o nul·la representació en llocs directius i de lideratge en el sector de l’animació. L’associació de Dones en la Indústria de l’Animació (MIA) presenta el...